اطلاعات تماسی

کابر گرامی پل های ارتباطی زیر در اختیار شما هستند تا هرگونه نظر، انتقاد و یا پیشنهادی را از سوی شما به دست ما برسانند. توجه داشته باشید که به سوالات دندانپزشکی شما در اینجا پاسخ داده نخواهد شد. شما می توانید سوالات خود را از طریق بخش سوالات مطرح نمایید.

مشهد مقدس - خیابان احمدآباد - بین احمدآباد 7 و 9 - ساختمان شماره 59 - طبقه دوم
تلفن تماس : 8442794-0511
تلفن تماس : 8429214-0511
وب سایت: www.drazarfar.com

فرم تماسی

 
شما اینجا هستید : صفحه اصلی سوالات
مدیر سیستم 1390/02/14

سلام میخواستم بدونم دنداپزشکای عمومی هم برا پر کردن همرنگ از کامپوزیت استفاده میکند؟ ممنون




سلام.البته

مدیر سیستم 1390/02/14

با سلام. لطفا یک مسواک خوب و نرم بهم معرفی کنید




aqua fresh soft که پشت ان مخصوص تمیز کردن زبان است

مدیر سیستم 1390/02/14

سلام . خانم دکتر شما خودتون از چه مسواک و خمیر دندانی استفاده میکنید؟ یه دهانشویه برای پیشگیری ازپوسیدگی هم معرفی کنید
با تشکر




دهان شویه های حاوی فلوراید ضد پوسیدگی هستند.خمیر دندان را درمسافرتهای خارج از ایران تهیه میکنم.مسواک اکوا فرش نرم

مدیر سیستم 1390/02/14

برای دندانهای اسیاب که قابل مشاهده نیستند لازم است برای پر کردن از کامپوزیت همرنگ استفاده شود؟




در اغلب موارد!!!خیر

مدیر سیستم 1390/02/14

با عرض سلام و احترام فراوان من دانش آموز سال اول دبیرستان هستم و سال بعد قصد رفتن به تجربی رادارم. در دانشگاه هم علاقه مند به ادامه تحصیل در دندانپزشکی هستم از شما تقاضا دارم که در مورد درآمد این شغل و سختی و ...من را یاری کنید. لطفا جواب خود را به ایمیل من ارسال کنید




سلام. این رشته همه محسنات یک شغل خوب را داراست. شما فقط خوب درس بخوانید و کمتر در اینترنت چرخ بزنید.

مدیر سیستم 1390/02/14

سلام وخسته نباشید.من دندانهای بسیار صاف و مرتبی دارم ولی مشکل بسیار بزرگ من اینه که وقتی صحبت میکنم اصلا و اصلا دندانهای بالام معلوم نیستن حتی دوستم به شوخی به من میگه دندوناتو نیوردی!!وقتس هم خنده عمیق میکنم فقط قسمت کمی از دندانهام مشخص میشن.شما چه درمانی رو برای من پیشنهاد میکنید؟لطفا حدود هزینه درمان رو هم بفرمایید.باتشکر




سلام. بهترین گزینه لامینیت پرسلن می باشد که البوم ان را میتوانید ببینید.مورد شما معمولا مربوط به سنین بالاست واگر درسن پایین اینگونه باشد دقیقا همین بالا بودن سن ودندان مصنوعی را تداعی میکند.من سعی میکنم حتی در بیماران فاقد دندان هم پروتز جلوه زیبایی داشته باشد.شما میتوانید برای مدت کوتاه از ارایش موقت دندان (موکاپ)استفاده کنید تا بتوانید تصمیم بگیرید

مدیر سیستم 1390/02/13

با سلام. دهانشویه بدون تجویز پزشک اشکالی داردروزی 1 بار استفاده کنیم؟؟ من دهانشویه نانوسیل d1 خریدم ایا بدون تجویز برای دندان مضر است؟ ایا مصرف دایمی دهانشویه ضرر داره؟
یه دهانشویه ضد پوسیدگی خوب هم بهم معرفی کنید ممنون میشم.




سلام.دهانشویه مورد اشاره شما خوب است.ولی ضد پوسیدگی نیست.دهانشویه هایی که حاوی فلوراید باشند ضد پوسیدگی هستند که همه انواع موجود دربازار خوبند ولی جای مسواک و نخ دندان را نمیگیرند.

مدیر سیستم 1390/02/13

لطفا هزینه ی کاشت دندان ثابت را بگویید و اینکه دندان پروتز ثابت باعث اذیت در دهان نمیشود ؟




سلام.شما نیاز به معاینه دارید.خیر اذیت ندارد

مدیر سیستم 1390/02/13



پر کردن دندان ها با اشعه


حتما شما هم این روزها زیاد شنیده اید که بعضی ها می گویند: من پیش دندانپزشکم رفتم و او با اشعه یا لیزر دندان هایم را پر کرد، به طوری که اصلا معلوم نیست پر شده است. پر کردن دندان یا همان ترمیم دندان، به معنی برداشتن و تراش دادن پوسیدگی های دندان و جایگزین کردن آن با مواد ترمیمی است.

این ماده ترمیمی تا مدت های طولانی فقط آمالگام(همان پر کردگی های سیاه رنگ یا نقره ای رنگ قدیمی) بود. اما در سال های اخیر با پیشرفت علم، مواد دندانی همرنگ دندان یا همان کامپوزیت ها به عرصه دندانپزشکی ترمیمی وارد شده اند. این ترمیم های همرنگ دندان به دلیل زیبایی که دارند، برای ترمیم دندان های جلویی مفید هستند.

کامپوزیت هایی که اکنون مورد استفاده قرار می گیرند در ابتدا به شکل خمیر هستند و کامپوزیت نوری نامیده می شوند ،زیرا در حضور نور شروع به سفت شدن می کنند. کامپوزیت ها مخلوطی از مواد به نام مونومر هستند که این مونومرها در حضور نور سفت شده و تبدیل به ماده ای سخت به نام پلیمر می شوند.

همانطور که گفته شد، این کامپوزیت ها به شکل خمیر هستند که دندانپزشک می تواند آنها را به راحتی در حفره تراش داده شده روی دندان قرار دهد و آنرا به شکل دلخواه شکل دهد.سپس با استفاده از نور آنرا پلیمریزه و به حالت سفت و سخت در می آورد. نوری که امروزه برای سخت شدن کامپوزیت ها استفاده می شود، طیف آبی نور مرئی است. پس برخلاف آنکه عده ای به اشتباه آنرا لیزر یا اشعه ماورای بنفش می نامند، این نور همان نور مرئی است. این نور قدرت نفوذ به حدود ۲ میلیمتر از کامپوزیت را داراست. پس دندانپزشک باید لایه به لایه کامپوزیت را روی دندان بگذارد و هر بار حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه نور آبی را بتاباند تا هر لایه سفت شود و بعد لایه بعدی را بگذارد. اگر کامپوزیت نور کافی د ریافت نکند ،ماده به خوبی سفت نمی شود و احتمال شکستگی در ترمیم و همچنین رنگ پذیری و تغییر رنگ آن در آینده وجود دارد.

بعد از سفت شدن کامپوزیت، دندانپزشک با استفاده از وسایل و برس های مخصوص، سطح آنرا پولیش می کند تا زیبا و براق شود. از آنجا که رنگ های گوناگونی از کامپوزیت وجود دارد، دندانپزشک رنگی را انتخاب می کند که بیشترین شباهت را به رنگ دندان اولیه داشته باشد.

از دیگر مزایای کامپوزیت، علاوه بر زیبایی، این است که این ماده با استفاده از تمهیداتی که توسط دندانپزشک به کار بسته می شود قابلیت چسبیدن به نسج دندان را دارد، همین امر باعث می شود تا نیاز نباشد که دندانپزشک تراش زیادی به دندان بدهد.(بر خلاف آمالگام که نیاز به تراش نسج بیشتری از دندان دارد تا ترمیم از دندان جدا نشود.)بنابراین با استفاده از کامپوزیت ها می توان بافت بیشتری از دندان را حفظ کرد.

از کامپوزیت علاوه بر ترمیم پوسیدگیها، در ترمیم شکستگی لبه دندان های جلویی، در بستن فاصله های بین دندانی، در تصحیح کردن شکل دندان های بد فرم، و در ارتودنسی برای چسباندن سیم های ارتودنسی ثابت، استفاده می شود.

مساله ای که طی کار کردن با کامپوزیت مهم است، این است که دندان مورد نظر و محیط اطراف آن باید تا جایی که امکان دارد خشک باشد، تا حداکثر چسبندگی کامپوزیت با دندان فراهم شود. دندانپزشک این کار را با استفاده از پنبه و ساکشن های قوی انجام میدهد و بیمار نیز باید در این مرحله همکاری لازم را با دندانپزشک انجام دهد. کامپوزیت ها را عموما در دندان های جلویی به کار می برند، چرا که مساله زیبایی در این دندان ها بسیار مطرح است..

امروزه کامپوزیت های جدیدی به بازار آمده اند که از استحکام بیشتری کرد برخوردارند و می توان برای پر کردن دندان های خلفی هم از آنها استفاده و نکته آخر اینکه ترمیم های کامپوزیتی باید هر ساله توسط دندانپزشک چک شوند، تا در صورت به وجود آمدن هرگونه نقص در ترمیم ، دندان مجددا ترمیم شود، تا دندان دچار پوسیدگی های ثانویه نگردد
.
ای مطلب درسته؟ ایا شما با اشعه لیزر دندان پر میکنید؟ اگه نمیکنید پس با چی دندان پر مینید؟ واینکه مشخصمیشه دندان پر شده یانه؟ ممنون از جوابتون.





سلام. مطلب تقریبا صحیح است البته همه انواع مواد مورد استفاده خاص دارند که دندانپزشکان با تجربه ای که دارند هر ماده را در جای خودش استفاده میکنند. بسته به تمایل بیمار و نوع پوسیدگی امکان اینکه مشخص نباشد برای ما وجود دارد

مدیر سیستم 1390/02/11

سلام پرشدگی با مواد همرنگ عمر دندان چقدره ایا تا اخر عمردندان عمر میکند؟ البته دندان من کمی پوسیده است و به ریشه نرسیده.




سلام. هیچ چیز دائمی نیست.ولی با رعایت اصول صحیح وانتخاب مناسب برای ترمیم های همرنگ عمر مناسبی دارند